torsdag 8 april 2010

Vem sköter markservicen?

Nu har vi haft tillgång till huset i två veckor och inflyttningen närmar sig med stormsteg. Planen är att flytta ut ur lånelägenheten den 15:e april. Med få undantag har vi varit där och jobbat både dag- och kvällstid. Det är alltså mycket jobb som ska göras och allt tar mycket längre tid än vad vi beräknat.

Men än har vi inte tröttnat och eller "gått in i väggen" som de säger, utan ser framåt och har positiva tankar. Detta trots att muskler och nackar börjar ömma och vi inte får tillräckligt med vila ibland.

Nu väntar ytterligare en långhelg med massor av jobb. Vi får dessutom förstärkning i form av en pappa som lovat att komma hit enbart för att hjälpa till med målning och allt annat som måste göras i huset innan vi ska flytta in.

Det stora problemet är trots allt inte själva renoveringen utan allt det andra. Vi har ju ingen som sköter markservicen. Mitt i allt arbete måste vi handla och laga mat, städa och diska i lägenheten och tvätta våra kläder. Allt detta tar mycket värdefull tid. Det är också svårt att hitta på mat till lunch och middag som bara får ta tio minuter att tillaga, det blir mycket pasta och nu börjar vi tröttna på det.

Alla goda råd och tips är välkomna!

1 kommentar:

  1. Härligt att ni passar på att ha roligt och kan njuta lite av fröjden i att få arbeta fram sitt eget hem! Känner igen det där med markservicen, - när vi höll på som mest kom vi knappt ihåg att äta. Det blev mycket hämtpizza och annat skräp. Har ni tillgång till frys kan ni ju alltid slänga in lite färdig pyttipanna eller en Stinas kyckling.

    Ser fram emot bilder på hur det blir!

    SvaraRadera