söndag 5 september 2010

Tolv kärleksfulla år


Småsnittar med bland ishavsröra, creme fraiche och stenbitsrom samt serranoskinka. Bollinger champagne serverat i Efva Atlings designade glas. Både glasen och champagnen är bröllopspresenter.


Snoffsig dukning med Sundborns mattallrik, Zenit bestik från BodaNova och Plain vinglas. Servettring i glas är av okänt märke. Bestiken är bröllopspresent och mattallriken är min från min egen samling.


Riktigt fin och mör entrecôte från lokal nötköttsproducent och smarrig potatisgratäng med bland annat fetaost och soltorkad tomater.


Idag firar jag och David 12 år som par! Vi träffades när vi båda var studenter vid universitetet i Luleå. Under ett par år var vi bara kompisar och umgicks mest tillsammans med andra kompisar, men under höstterminen 1998 blev vi mer än bara vänner...

Eftersom vi länge inte hade någon bröllopsdag att fira har vi gjort till tradition att fira vårt förhållande lite extra på årsdagen då vi blev ihop. I år tjuvstartade vi vårt firande redan på lördagskvällen med god champagne och härlig mat.

3 kommentarer:

  1. Grattis pa er dag!
    Ser riktigt smarrigt ut det dar. Hoppas ni har en fin sondag.

    SvaraRadera
  2. Grattis, grattis!
    (Attling-glasen är så himla fina!)

    SvaraRadera
  3. GRATTIS! 12 år!! Vi firar också fortfarande på vår årsdag då vi mötte, trots att vi är gifta :) Det är mysigt att få fira sin kärlek tycker vi! Bra jobbat!

    SvaraRadera