söndag 8 augusti 2010

En dag på golfbana

Igår spenderade David och jag en supertrevlig och härlig heldag på golfbanan, vi hade nämligen anmält oss till en partävling för gifta och sambopar på den lokala golfklubben. Det är för omväxlingens skull trevligt att dela sitt spel med en medspelare oavsett om det går bra eller dåligt. Visst, jag ska väl inte sticka understol med att det ibland kan uppstå viss irritation mellan lagspelarna, men så kan golf ibland vara en ohyggligt grym sport. Det viktigaste är att inte ta det för seriöst och accepetera varandras snedslag.

Ett glatt golfpar, bilden är dock inte från gårdagens runda.

Förutom själva spelet, kunde vi också njuta av att vara ute hela dagen, det var varmt, men inte direkt badväder så det vara ganska ideala förhållanden för golf. Det lilla regn som föll dunstade genast. Vi hade också roligt sällskap, vi spelade med två andra par. Det ena paret fick till och med pris för sina insatser.

Efter rundan samlades alla spelare vid klubbhuset och det vankades mat, dryck och trevligt umgänge. Vi var inte hemma förrän efter midnatt.

1 kommentar:

  1. Min gubbe och jag är inga golfare, - däremot delar vi intresset för gamla prylar och for därför på en gemensam loppisutflykt under lördagen. Inte alltid man gör några större fynd, men kul med en liten tur tillsammans.

    Ha en skön söndag!

    SvaraRadera