onsdag 18 augusti 2010

Snacka om återvinning

En sak som jag tycker är kul att läsa om här i bloggvärlden är alla lyckade återvinningsprojekt, som till exempel möbler som får en andra chans. Nu är det min tur att visa er vart vårt skåp ska stå.

I USA var vi tvingade att köpa extra förvaringsutrymme för alla våra köksprylar som vi tog med oss från Sverige. I vår gamla lägenhet hade vi ett ganska stort kök med massor av skåp och lådor, men i USA var köket pyttelitet och skåpen var för små. Så vi beslutade att köpa Bonde, ett vitt vitrinskåp från IKEA.
Bonde vitrinskåp med dörrar från IKEA, bilden är hämtad från IKEAs hemsida.

Nu när vi är tillbaka i Sverige har vi återigen gott om plats i köket samtidigt som skåpet inte passar in i den övriga köksinredningen. Så nu har vi inte samma behov av skåpet längre. Därför har vi ställt in det i badrummet och vim sala bim har det blivit ett badrumskåp, snacka om återvinning!



Bonde har blivit badrumsskåp.

Vi har köpt korgar så att tråkiga flaskor och andra fula badrumssaker inte behövs synas genom glasdörrarna. Våra badlakan och handdukar måste också vikas vackert så att det alltid är ordning och reda i skåpet. För att se vad som gömmer sig bakom den stängda nedersta skåpdörren, måste ni komma hit och kolla själva.

5 kommentarer:

  1. Men verkligen snyggt! Passar ju utmärkt :)

    SvaraRadera
  2. Det blev ju superbra Carro, ett skåp som passar i ALLA rum!
    Dom vita korgarna var riktigt fräscha och du fick lite badrumskänsla över skåpet med hjälp av dom.
    Javisst är det kul om man kan göra om en möbel så den får nytt liv igen, sen är möbler så sablans dyrt idag så jag själv föredrar att handla mina på loppis och auktioner.

    Ha en underbar dag...
    Kram till dig

    SvaraRadera
  3. Tänk den som fick plats med en Bonde i sitt badrum... Det blev verkligen toppenbra! Vi har iallafall lyckats klämma in en mindre IKEA-variant med öppna hyllor, så det där med att hålla efter handdukar och småprylar känner jag igen. - Fast det är rätt kul med förvaringskorgar och fina lådor till allt smått och gott man samlar på sig!

    Må gott!
    /Anna-Karin (desperate housewife...)

    SvaraRadera
  4. Visst är det smart med återvinning :)
    Me like !

    Kramen

    SvaraRadera
  5. Toppen! Ser snyggt och fräscht ut också.

    Kram och ha en go helg!

    SvaraRadera