torsdag 14 oktober 2010

En solskenshistoria

Om ni tyckte mitt förra inlägg var lite allvarligt och kanske lite tråkigt så kommer här en riktigt solskenshistoria... låt mig börja från början.

Förra året i mitten av november, när vi fortfarande bodde i New Jersey, besökte vi en golfbutik som låg längs en mycket trafikerad motorväg. Vi hade åkt till butiken för att David ville provslå några klubbor För att få ett bra grepp tog han av sig sina två ringar, en förlovningsring och en examensring som han stoppade dem i sin jeansficka. Där stoppade han också sin bilnyckel.

När han var klar åkte vi vidare längs motorvägen till andra butiker, vi gjorde två olika stopp innan han upptäckte att han tappat sin examensring. Vi hoppade in i bilen och åkte tillbaka till alla butiker som vi hade besökt och letade också ute på parkeringen.

Nåväl... vi hade väl inte så stora förväntningar om att återfinna ringen, vilket var lite tråkigt, men inget att göra åt.

Igår fick David ett meddelande på Facebook från en amerikan som undrar om han har tappat en guldring. Denne någon har hittat ringen utanför ett snabbmatställe längs en helt annan motorväg.

Jag vet inte vilket som är det mest otroliga, att någon kan hitta en liten ring nästan ett år senare, eller att den som hittar den är så ärligt och företagsam att han tar kontakt David så att han kan få tillbaka den igen. Nästan så att man inte tror att det är sant!

3 kommentarer:

  1. All is well that ends well! =)

    SvaraRadera
  2. det är ju fantastiskt! Jag älskar såna historier! Det bevisar att människan är god innerst inne tror jag :)

    SvaraRadera
  3. Fantastiskt! Ja det var ju verkligen en solskenshistoria. Antar att David är mycket nöjd:)
    Kram

    SvaraRadera