söndag 24 oktober 2010

Tjejkväll

Uppklädd i feststassen inför Ladies Night.

Igår var Martin, Andreas, Brolle och Måns i Gävle och bjöd på stor show och bra underhållning. Med andra ord, Ladies Night-turnén var på besök i stan och jag var där.

Det var nästan fullt i Läkerol Arena så ni kan gissa att det blev hög stämning när lamporna släktes och stadion fylldes med musik, dans och stand-up på hög nivå. Jag och min väninna hade köpt middagsbiljetter så vi var inbjudna att komma ett par timmar före föreställningen för en välkomstdrink och trevligt mingel i entrén. Sedan bjöds vi att sitta till bords samtidigt som Stephen Simmonds underhöll under middagen före huvudshowen.

Förutom bra artisteri var det också kul att för en gångs skull få tillfälle att klä upp sig, umgås med vänner och dansa loss på dansgolvet. Det blir tyvärr inte lika ofta nu för tiden.

En del vill påstå att det skulle vara sexistiskt och diskriminerande mot männen som inte får komma in och att tjejerna blir hysteriska, men det håller jag verkligen inte med om. Varje vecka fylls arenan med testosteronstinna män som är hockeygalna, så varför måste en del av dem missunna oss tjejer chansen till lite egen tid när fyra trevliga och duktiga manliga musiker bjuder in och vill roa oss kvinnor en kväll om året. Hysteri eller inte, men det är väl inget fel med 4000 glada tjejer?

1 kommentar:

  1. Haha, tror inte det handlar om någon jämlikhetsgrej, - de försmådda karlarna som försöker argumentera är väl rätt och slätt svartsjuka och knäckta för att inte DE får uppmärksamheten från 4000 glada tjejer!
    Låter som en toppenkväll, - du är synnerligen tjusig på bilden!
    Må så gott!
    /Anna-Karin

    SvaraRadera